Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

La tardo porta noves activitats...

Estrenem temporada

La tardor porta noves activitats al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Visita’ns els cap de setmana i podràs gaudir de tot el que t’hem preparat.

Els dissabte a les 13.30 t’oferim visites comentades gratuïtes, cada setmana amb un tema diferent. Així podràs veure el Museu des de diverses perspectives. I seguim amb els nostres Diumenges de Tren, pensats per a tota la família. Aquesta temporada ampliem a dos diumenges mensuals (segon i darrer) l’activitat ConteTREN.

Durant tot el cap de setmana t’espera el nostre cinema-tren, un vagó de mercaderies adaptat com a sala de projeccions on podràs veure documentals inèdits vinculats a la història del ferrocarril.

A més, aquesta temporada podràs esmorzar en un tren i celebrar la festa d’aniversari dels més menuts al Museu.

Si decideixes venir a veure’ns en tren, aprofita la campanya Passa un dia inoblidable i Menja’t Vilanova que promociona el Bitllet Combinat (Rodalies+Museu) i un descompte del 10% a Restaurants de Vilanova i la Geltrú.

Aquest estiu, molts visitants ja es van acostar al Museu. El passat mes d’agost es van registrar més de 3.000 visites, xifra que representa un augment del 15,8% respecte del mateix període de l’any 2011.

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish