Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

MFCVG - Gràcies a tots vosaltres...

Gràcies a tots vosaltres la Setmana Santa al Museu del Ferrocarril de Catalunya ha estat un èxit!

3 abr
Col·lecció de locomotores de vapor del Museu

Col·lecció de locomotores de vapor del Museu

Durant aquests dies de Setmana Santa, des del dimarts 26 i fins el diumenge 31 de març, el Museu del Ferrocarril de Catalunya ha rebut un 69% més de visitants que en el mateix període de l’any anterior. El balanç del total de visitants des de l’1 de gener i fins al 2 d’abril és igualment positiu en un 16%, en relació a les mateixes dates de 2012. És per això que el Museu vol donar les gràcies a tots els que us heu apropat al nostre equipament, també a tots aquells que no heu pogut venir però ens seguiu activament a través de les diferents plataformes informatives i xarxes socials que el Museu té obertes, i molt especialment als col•laboradors que ens han ajudat en la difusió d’aquest magnífic espai patrimonial.

Vagó de mercaderies tipus J de la col·lecció del Museu habilitat com a sala de vídeo

Vagó de mercaderies tipus J de la col·lecció del Museu habilitat com a sala de vídeo

Per entendre aquesta tendència dels darrers dies, s’han de tenir en compte diferents factors. De cara a la Setmana Santa, el Museu ha portat a terme algunes accions promocionals com flexibilitzar els horaris d’apertura en els dies festius, s’han programat algunes activitats especials com visites comentades,  projeccions audiovisuals dins un vagó de mercaderies i s’ha regalat un conte de la col•lecció de contes del Museu a tots els nens menors de 6 anys que ens han visitat. A més, l’entrada general del Museu dona dret a visitar-lo un altre dia dins del mateix mes.

Conte e la Col·lecció de Contes del Museu

Conte e la Col·lecció de Contes del Museu

A totes aquestes actuacions s’han de sumar altres circumstàncies que han afavorit la divulgació del Museu, el seu patrimoni i la ciutat de Vilanova i la Geltrú com a destí turístic. D’una banda el suport de Rodalies de Catalunya que durant aquests dies ha emès missatges de promoció del Museu a la megafonia dels trens i a les estacions de la seva xarxa; d’altra banda, la participació del Museu al concurs de TV3, “El Joc de Catalunya” que s’emet al programa Espai Terra. El dilluns es divulgava la pregunta setmanal del concurs, relacionada en aquest cas  amb la col•lecció de locomotores de vapor del Museu i el dijous es presentava al programa la resposta a través d’un esplèndid reportatge (moltes gràcies al Jordi Aguilera, l’Antoni Novella i al Tomàs Molina!!).

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish