Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

PREMI INVENTOR EUROPEU 2013

PREMI INVENTOR EUROPEU 2013

El senyor José Luis López Gómes, enginyer de 72 anys, ha desenvolupat la seva carrera professional des de 1976 en patents Talgo SA, ocupant diverses funcions, sent director del àrea de tecnologia, amb 21 patents de tecnologia ferroviària registrades, sent en l'actualitat assessor tècnic de la presidència de Talgo.
El Premi Inventor Europeu 2013, ha estat atorgat per el mètode per a la optimització de vehicles ferroviaris, en el seu apartat referent a les rodadures en la via dels trens per millorar la comoditat dels passatgers. Va rebre el premi el 28 de maig, de mans de la reina d'Holanda, al Beurs van Berlage d'Amsterdam. Aquest premi va ser establert l'any 2006 per l'Oficina Europea de Patents per fomentar la innovació a Europa.
Don José Luis, Moltes felicitats i moltes gràcies per la seva paciència i el seu bon tracte amb els aficionats al món del ferrocarril. Recordem amb simpatia els interessants comentaris i dades tècniques, en la recent visita a les instal·lacions de Talgo, en les Mates II.

Josep Coll - maig 2013



 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish