Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Ho hem aconseguit

La Mataró tornarà a fumejar

aconseguit-JPG

Tot l’equip del Museu del Ferrocarril de Catalunya i el Grup de Treball Permanent del Patrimoni del Ferrocarril, com a promotors de la campanya de micromecenatge #SalvemlaMataro, volem manifestar-vos el nostre agraïment per la vostra col·laboració en un projecte que ens transcendeix. Aquest ha estat un èxit de tots i de totes els que creiem en la força de la col·laboració.

Més de 400 micromecenes han col·laborat per fer possible aquesta fita. Estem convençuts que aquest fet marcarà un abans i un després en la història del Museu i del nostre llegat històric-industrial. Amb un suport inqüestionable en un projecte de micromecenatge de patrimoni industrial i la seva ajuda, hem superat la xifra que ens havíem marcat amb la campanya i que farà possible sumar altres actuacions de millora tant en el funcionament de la màquina com en la seva exhibició per a facilitar la comprensió del funcionament del tren en el seus inicis.

Volem fer historia amb les persones i organitzacions que ens han ajudat. A partir d’ara ens posem a treballar per a facilitar als mecenes l’accés a les recompenses que figuren en la plataforma digital Verkami. En aquesta línia, n’afegirem una de nova que ens permeti continuar viatjant plegats. Hem decidit atorgar-los també la categoria de Mecenes del Museu del Ferrocarril de Catalunya i que –a part de figurar com a benefactors- tinguin una sèrie d’avantatges especials i que formin part activa de la “Casa dels Trens”.

La locomotora Mataró tornarà a fumejar aquesta primavera i tots junts ho celebrarem, gràcies a tots!

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish