Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

El 17 i 18 de maig, apunta’t a la festa dels museus

El 17 i 18 de maig, apunta’t a la festa dels museus

DIM2014Un any més volem sumar-nos al Dia Internacional dels Museus i també a la Nit dels Museus que organitzem conjuntament amb la resta de museus de Vilanova i la Geltrú. Ho tenim ja tot preparat per donar el tret de sortida a la festa anual de la cultura. Podeu seguir la celebració a twitter a través dels hastags #nitmuseusvng#DIM2014. Això és el que no us podeu perdre a la Casa dels Trens:

La Nit dels Museus (dissabte, 17 de maig)

- Portes obertes de 19.00 fins a 00.00h

- A les 21.00h, “GuitarríssSimo”, grup de guitarres a càrrec de J.L. Bieito. Escola Municipal de Música Mestre Montserrat.


Dia Internacional dels Museus (diumenge, 18 de maig)

- Portes obertes de 10.30 a 14.30h

- Durant tot el matí es podrà gaudir de la presència al Museu d’alguns membres de l’Associació Anacrónicos Recreación Histórica, vestits d’època.

- Tindrem l’acompanyament de música festiva de “La Marxin”, una banda itinerant de música (marxes, congues, pasdobles, merengues…) formada per instruments de percussió i de vent que va sorgir de l’Escola Mestre Montserrat de Vilanova.


Durant tot el cap de setmana

- Visiteu la nostra JOIA del museu, 2014: la locomotora de vapor “Martorell” (1854), la màquina més antiga que es conserva a tot l’Estat i que compleix 160 anys. Durant la Nit i el Dia Internacional dels Museus s’exhibirà en un lloc destacat al centre de la placa giratòria de la Rotonda del Museu.

- Concurs: les persones que visitin els cinc museus de Vilanova durant tot el cap de setmana entraran en el sorteig de:

· 2 bonotrens de 10 viatges de 4 zones Rodalies Catalunya
· 2 xecs de 25 € vàlids a les botigues de Viu Comerç
· 1 activitat de kayak per a dos persones – Cota Zero
· 4 entrades pel Cinema Bosc
· 4 lots de llibres dels museus

Per participar en el sorteig només caldrà lliurar a la recepció d’un dels museus el programa que s’ha editat per difondre l’activitat, prèviament segellat per tots els centres. Aquesta butlleta es podrà recollir als museus de la ciutat o bé descarregar de les seves webs, i també es podrà trobar a l’oficina de turisme, biblioteques i altres punts de la ciutat. Es podrà segellar i lliurar als museus durant tot el cap de setmana.

Descarregueu-vos la butlleta:

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish