Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Pròximament… el millor estiu entre trens

Pròximament… el millor estiu entre trens

En ple compte enrere per començar la campanya d’estiu del Museu del Ferrocarril, fem una parada per agafar impuls i tornar amb més força. Del 24 al 27 de juny (ambdós inclosos) el Museu tancarà les seves portes per fer tasques de manteniment i deixar-ho tot a punt per acollir els visitants que vulguin passar l’estiu entre trens.

Com cada any, hem tirem la casa per la finestra. Del 15 de juliol al 31 d’agost obrirem cada dia de 10.30 a 14.30h i de 17 a 20h i, si veniu els dilluns, us farem un preu especial: 2,50 euros.

Cada dia hi haurà activitats per a tota la família. Per exemple, de dilluns a dissabte, visites comentades sobre diferents aspectes del Museu. I continuen els nostres Diumenges de Tren! A més, no et perdis els espais de lleure per gaudir dins del Museu, ni les activitats autoguiades, ni el videoTREN. I si vols celebrar el teu aniversari o simplement gaudir d’un esmorzar al tren, contacta amb nosaltres (93 815 84 91 – Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla ).

Uns dies d’espera… i tot un estiu per gaudir del Museu a fons.

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish