Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Aprendre al Museu del Ferrocarril

Aprendre al Museu del Ferrocarril

Els estudiants catalans estan de vacances d’estiu, però la maquinària no pot parar per tenir-ho tot a punt per al curs vinent. Nosaltres ja hem preparat el programa educatiu 2014-2015 amb activitats adreçades a tots els nivells, des d’educació infantil, primària i secundària a educació secundària post obligatòria, tenint en compte els continguts i els procediments que marquen els currículums escolars en cada etapa.

Aquesta tasca educadora del Museu compta amb la col·laboració de diverses entitats que permeten donar una formació complementària sobre el món del ferrocarril: l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el campus de l’UPC a Vilanova, Rodalies de Catalunya i la Base de Manteniment Integral de Vilanova (taller de Renfe Mantenimiento y Fabricación, S.A.).

En aquest sentit, aquest any estrenem una activitat per a infantil i primer cicle de primària que realitzem amb Rodalies de Catalunya (Viatgers del Futur) i uns itineraris nous que hem preparat conjuntament amb la Regidoria de Participació i Gent Gran de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Les activitats que oferim des de l’Àrea d’Educació del Museu estan pensades per apropar el món del ferrocarril des d’un punt de vista transversal, vinculant-lo a aspectes com la història, el disseny industrial, la tecnologia, l’arquitectura… A través del joc i l’experiència, els alumnes també prendran consciència del valor del patrimoni ferroviari.

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish