Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Sagrera i la xarxa ferroviària de Barcelona

 

 

El Museu acull la presentació del llibre “Sagrera i la xarxa ferroviària de Barcelona”

sagreracobertaEl proper dijous 18 de setembre, el Museu acollirà la presentació del llibre “Sagrera i la xarxa ferroviària de Barcelona” de Jordi Julià, membre de la Junta del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports i president de la comissió d’Ordenació del Territori i Urbanisme.

La publicació aporta una visió històrica de l’adaptació de les infraestructures de transport ferroviari a les necessitats urbanístiques, econòmiques i socials de la ciutat de Barcelona al llarg dels últims dos segles. Un discurs recolzat per l’ampli coneixement i experiència en l’àmbit ferroviari de l’autor, que ha estat director general de Transports de la Generalitat i director tècnic d’Ifercat.

Jordi Julià també reivindica el paper clau del desenvolupament de l’Estació de Sagrera per a equilibrar la xarxa ferroviària que passa per l’àrea metropolitana. Així, Julià defineix el complex com infraestructura imprescindible per distribuir de forma eficaç el trànsit ferroviari de la ciutat.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Joan Baltà, Director de la Societat Barcelona Sagrera Alta Velocitat, i Luis Ubalde, Gerent Tècnic d’Ineco.

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish