Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

La tardor arriba al Museu amb noves activitats

 

La tardor arriba al Museu amb noves activitats

TARDOR AGENDA portada

L’últim trimestre de l’any arriba carregat de grans esdeveniments que no us podeu perdre. Preparats? Comencem amb la X Setmana del Tren (del 21 d’octubre al 2 de novembre), que organitzem conjuntament amb la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril. Diverses de les activitats es fan al Museu i el 2 de novembre podreu gaudir d’una jornada de portes obertes.

Seguim amb la XIX Setmana de la Ciència (del 14 al 23 de novembre), participant com cada any en les iniciatives que es porten a terme per acostar la ciència a la ciutadania, en especial als alumnes d’ESO i Batxillerat.

Per últim, la XIV Edició dels premis del tren Camins de Ferro a Vilanova (13 de desembre) on reconeixem cada any públicament la col·laboració de persones, empreses i entitats amb el Museu.

Això sense oblidar altres esdeveniments que també tindran lloc com la presentació del llibre The last Waltz. Imposible vivir así, a càrrec dels seus autors Enrique y Miguel López (21 de novembre), una nova sessió del Forum InterRail (13 novembre) i la celebració dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquí trobaràs totes les activitats de l’agenda. Alhora, aquest trimestre hem renovat la llista d’activitats gratuïtes i activitats especials. Per tant, no hi ha excusa per no venir aquesta tardor al Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Share!
 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish