Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Fedecrail , “Bodensee 2016”

Fedecrail , “Bodensee 2016” Assemblea general internacional, del 21 al 29 de abril 2016. Àustria, Alemanya, Suïssa i França.

El president i el secretari de la FPPFI  i la APPFI, han participat  com membres de la Fédération Européenne des Chemins de Fer Touristiques et Historiques (Fedecrail), en las diverses jornades i activitats de aquesta assemblea anual, primera divisió de la preservació del ferrocarril en tot el mon, també hi estava representada, a través de la seva directora, la Associació Mundial de Trenes y TranviasTuristicos (WATTRAIN). Fedecrail esta composada per 27 països y 649 ferrocarrils històrics i museus.

En el congres es varen tractar diversos temes d'importància que afecten als ferrocarrils històrics. Un d'aquests temes va ser la problemàtica del futur subministrament del carbó, entre altres.

Com a entitat ens hem donat a conèixer de forma personalitzada als mes dels 130 congressistes,  tenint una molt bona acollida i realitzant múltiples contactes que de ben segur donaran en el futur bons resultats i col·laboracions bilaterals.

Aquest congres, que ha estat modèlic en quan a la seva perfecta organització, ha servit per iniciar els contactes que poden resoldre temes pendents al nostre país des del nivell europeu com de des del nivell nacional i que son primordials per al desenvolupament d'un model sostenible de posada en valor del patrimoni ferroviari, model que d'altra banda ja s'explota a la resta de països europeus amb un gran èxit.

Com a conclusió una experiència molt enriquidora en tots els seus sentits

Josep Coll

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish