Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

2017/09 APPFI-FPPFI CONVOCATÒRIA DE PREMSA 28/09/17

 

 

 

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Us convidem a assistir a la visita institucional que farà una delegació de FEDECRAIL al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova, el dijous 28 de setembre.

 

Programa previst:

 

09.45h Visita al Museu del Ferrocarril i al tren turístic “Lo Caspolino” (Trobada a la Nau Cotxera)

11.00h Atenció als mitjans de comunicació (Trobada a la Torre d’enclavament):

-Roda de premsa de la delegació de la Federació Europea de Museus i Trens Turístics – FEDECRAIL, formada per Jaap Nieweg (president, Holanda), Louis Poix (president d’UNECTO, França), Ian Leigh (vicepresident, Regne Unit) i Jacques Daffis (vicepresident, França). Amb l’assistència de l’alcalde de Móra la Nova, Francesc. X. Moliné, i el president de la FPPFI, Jordi Sasplugas.

-Presentació del programa de la Festa del Tren 2017 (www.festadeltren.cat).

-Representació d’una de les escenes de la visita teatralitzada “Un passeig per l’Estació” que s’estrenarà amb motiu de la Festa del Tren. L’escena escollida mostra l’època de l’estraperlo i les complicitats entre contrabandistes i autoritats. Personatges: Remei (estraperlista), Felipe (guàrdia civil), Maristany (enginyer de la línia) i Manolo (ferroviari).

Atentament,

 

Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Apreciados y apreciadas,

 

Les invitamos a asistir a la visita institucional que hará una delegación de FEDECRAIL al Museo del Ferrocarril en Móra la Nova, el jueves 28 de septiembre.

 

Programa previsto:

 

09.45h Visita al Museo del Ferrocarril y al tren turístico “El Caspolino” (Punto de encuentro en la nave cochera)

11.00h Atención a los medios de comunicación (Punto de encuentro en la torre de enclavamiento):

-Rueda de prensa de la delegación de la Federación Europea de Museos y Trenes Turísticos – FEDECRAIL, formada por Jaap Nieweg (presidente, Holanda), Louis Poix (presidente de UNECTO, Francia), Ian Leigh (vicepresidente, Reino Unido) y Jacques Daffis (vicepresidente, Francia). Con la asistencia del alcalde de Móra la Nova, Francesc. X. Moliné, y el presidente de la FPPFI, Jordi Sasplugas.

-Presentación del programa de la Fiesta del Tren 2017 (www.festadeltren.cat).

-Representación de una de las escenas de la visita teatralizada “Un paseo por la Estación” que se estrenará con motivo de la Fiesta del Tren. La escena escogida muestra la época del estraperlo y las complicidades entre contrabandistas y autoridades. Personajes: Remei (estraperlista), Felipe (guardia civil), Maristany (ingeniero de la línea) i Manolo (ferroviario).

Atentamente,

 

Museo del Ferrocarril en Móra la Nova

 

 

 

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish