Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

DE SANT PETERSBURG A MOSCOU 2018

 

DE SANT PETERSBURG A MOSCOU

El trasllat entre les dues grans capitals russes, separades uns 650 quilòmetres en línia recta, es pot fer evidentment en avió, en 1:30 h., però com els aeroports estan lluny i el tràfic està normalment carregat, de centre a centre no baixes de les 4h. L’any 1851 es va establir la connexió ferroviària i des del 1931, a les 23:55h., el conegut Krasnaya Strela (Fletxa Vermella), arranca des de les dues ciutats per cobrir el trajecte ara en 8h, per arribar a les 7:55h. Una composició normalment de 18 vagons de llit, lliteres i restaurant. El traçat és pràcticament recta, a excepció de la coneguda corba del “Dit del Tsar” ja que, segons la llegenda, quan Nicolau I projectava la línia simplement va agafar una regla per dibuixar una recta però, accidentalment, va col·locar l’extrem d’un dit a la vora, sortint dibuixada la lleugera corba. De fet la línia es va construir recta, però degut als problemes de les màquines de vapor en el punt en qüestió, que no podien en un sentit (quatre se’n necessitaven com a mínim) i s’embalaven en el contrari, fins i tot per a no poder parar a la següent estació, l’any 1877 és va construir la famosa volta per sortejar un turó.

L’any 2001 es va pensar en construir una nova línia d’alta velocitat però finalment es va decidir habilitar, poc a poc, l’existent per a més velocitat.

A partir del 2009 els Sapsan (Falcó Peregrí), unitats Siemens Velaro, cobreixen també el recorregut, en horari diürn, en 3,40h., a una mitjana doncs d’uns 180 Km/h, que està força bé per ser via compartida, oferint, a més, uns bons serveis als passatgers: el 7 de maig del 2009, un d’aquest trens va registrar, en aquesta línia, la velocitat més alta per ara d’un tren al país, 290 Km/h.

L’únic problema és que el paisatge és monòton, tot pla, verd i una mica d’aigua durant quilòmetres i quilòmetres.... res interessant a veure. Així doncs potser hem de recomanar, en el cas del tren, l’opció nocturna, per guanyar temps de visites o una nit d’hotel.

 DE SAN PETERSBURGO EN MOSCÚ


El traslado entre las dos grandes capitales rusas, separadas unos 650 kilómetros en línea recta, se puede hacer evidentemente en avión, en 1:30 h., Pero como los aeropuertos están lejos y el tráfico está normalmente cargado, de centro a centro no bajas de las 4h.
En 1851 se estableció la conexión ferroviaria y desde 1931, a las 23: 55h., El conocido Krasnaya Strela (Flecha Roja), arranca desde las dos ciudades para cubrir el trayecto ahora en 8h, para llegar a las 7 : 55h. Una composición normalmente de 18 vagones de cama, literas y restaurante. El trazado es prácticamente recta, a excepción de la conocida curva del "Dedo del Zar" ya que, según la leyenda, cuando Nicolás I proyectaba la línea simplemente cogió una regla para dibujar una recta pero, accidentalmente, col • locar el extremo de un dedo en el borde, saliendo dibujada la ligera curva. De hecho la línea se construyó recta, pero debido a los problemas de las máquinas de vapor en el punto en cuestión, que no podían en un sentido (cuatro se necesitaban como mínimo) y se embalan en lo contrario, incluso todo para no poder parar a la siguiente estación, en 1877 se construyó la famosa vuelta para sortear una colina.
En 2001 se pensó en construir una nueva línea de alta velocidad pero finalmente se decidió habilitar, poco a poco, el existente para más velocidad.
A partir del 2009 los Sapsan (Halcón Peregrino), unidades Siemens Velaro, cubren también el recorrido, en horario diurno, en 3,40h., A una media pues de unos 180 Km / h, que está bastante bien para ser vía compartida , ofreciendo, además, unos buenos servicios a los pasajeros: el 7 de mayo de 2009, uno de estos trenes registró, en esta línea, la velocidad más alta por ahora de un tren en el país, 290 Km / h.
El único problema es que el paisaje es monótono, todo plano, verde y un poco de agua durante kilómetros y kilómetros .... nada interesante que ver. Así pues quizás debemos recomendar, en el caso del tren, la opción nocturna, para ganar tiempo de visitas o una noche de hotel.

 FROM SANT PETERSBURG TO MOSCOU


The transfer between the two major Russian capitals, some 650 kilometers in a straight line, can be made obviously by plane, at 1:30 p.m., but as airports are far away and traffic is normally charged, from center to center not lower from 4am.
In 1851 the railway connection was established and from 1931, at 23:55, the well-known Krasnaya Strela (Red Arrow), starts from the two cities to cover the route now in 8h, to arrive at 7 : 55h. A composition usually of 18 bed wagons, bunk beds and restaurant. The path is almost straight, with the exception of the well-known "Tsar's Finger" curve, according to legend, when Nicholas I projected the line he simply took a ruler to draw a straight line, but accidentally placed the the end of a finger on the edge, drawing the slight curve. In fact, the line was built straight, but due to problems with the steam engines at the point in question, they couldn't in one direction (four needed at least) and were packed in the opposite, even Everything to not be able to stop at the next station, in 1877 the famous vault for a hill was constructed.
In 2001, it was thought to build a new high-speed line, but it was finally decided to enable the existing one for higher speed.
From 2009 the Sapsan (Peregrine Falcon), Siemens Velaro units, also cover the route, during daytime, in 3.40h, to an average of about 180 Km / h, which is quite good for being via shared , also offering good passenger services: On May 7, 2009, one of the trains in this line recorded the highest speed for a train in the country at the moment, 290 Km / h.
The only problem is that the landscape is monotonous, all flat, green and some water for miles and kilometers ... nothing interesting to see. So in the case of the train, we may need to recommend the night option, in order to gain visitor time or a hotel night.

 
Banner

Menú principal

Inici
Activitats
Tren Real
Europa
Trens Tripulats
Tramvies
Metro Monorail Trole Telefèric Bus
Viatges EU AS AF AM OC
Cremalleres i Funiculars
Filatèlia i Numismàtica
Obra Civil i Museus. Dipòsits
Modelisme II I O OO HO TT N Z
Documentació
Material Històric Vaixells Videos
Miscel.lània
Cotxes Furgons Grues Vagons
Enllaços Amics Associacions FC

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish