Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Moscou Kazanskiy Vokzal (Estació de Kazan) [2018]

 

Kazanskiy Vokzal (Estació de Kazan): l’edifici, del 1864, està inspirat en la Torre Siuyumbike de la ciutat de Kazan, capital de la república del Tatarstan, on va arribar el tren a l’any 1893. És una de las nou estacions terminals de la ciutat, dóna servei doncs cap a l’est i s’ubica a la Komsomolskaya Ploshchad (Plaça), pràcticament davant de l’estació de Leningrad i també d’una tercera, motiu pel qual la gran plaça també es coneix com de les Tres Estacions.

 

Kazanskiy Vokzal (Estación de Kazan): el edificio, de 1864, está inspirado en la Torre Siuyumbike de la ciudad de Kazán, capital de la república de Tatarstán, donde llegó el tren a 1893. Es una de las nueve estaciones terminales de la ciudad, da servicio pues hacia el este y se ubica en la Komsomolskaya Ploshchad (plaza), prácticamente frente a la estación de Leningrado y también de una tercera, por lo que la gran plaza también se conoce como de las Tres Estaciones.

 

Kazanskiy Vokzal (Kazan Station): The building, dating from 1864, is inspired by the Siuyumbike Tower in the city of Kazan, capital of the Republic of Tatarstan, where the train arrived in 1893. It is one of nine. Terminal stations of the city, thus giving service to the east and is located at the Komsomolskaya Ploshchad (Square), almost in front of the Leningrad station and also a third one, which is why the great square is also known as of the Three Seasons.


 

 
Banner

Menú principal

Inici
Activitats
Tren Real
Europa
Trens Tripulats
Tramvies
Metro Monorail Trole Telefèric Bus
Viatges EU AS AF AM OC
Cremalleres i Funiculars
Filatèlia i Numismàtica
Obra Civil i Museus. Dipòsits
Modelisme II I O OO HO TT N Z
Documentació
Material Històric Vaixells Videos
Miscel.lània
Cotxes Furgons Grues Vagons
Enllaços Amics Associacions FC

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish