Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Metro Moscou [2018] Kitai Gorod Stantsiya

Kitai Gorod Stantsiya (Estació de Kitai Gorod): l’estació dóna servei a la intersecció de les línies 6 i 7 i data de principis dels anys 1970, època en que l’arquitectura decorativa va ressorgir en les infraestructures del metro. La sala de l'est, l’andana que veiem que pertany a la línia 7, presenta pilars de marbre groguenc que semblen un acordió estirat paral·lel a la longitud de la sala, les parets tenen un marbre grisós i el terra és de granit brillant. L’any 1990, l’estació anomenada originalment Ploschad Nogina, la plaça on està situada, es va rebatejar amb el nom de l’històric nucli de Kitai Gorod.

Kitai Gorod Stantsiya (Estación de Kitai Gorod): la estación da servicio a la intersección de las líneas 6 y 7 y data de principios de los años 1970, época en que la arquitectura decorativa resurgió en las infraestructuras del metro. La sala del este, el andén que vemos que pertenece a la línea 7, presenta pilares de mármol amarillento que parecen un acordeón estirado paralelo a la longitud de la sala, las paredes tienen un mármol gris y el suelo es de granito brillante. En 1990, la estación llamada originalmente Ploschad Nogina, la plaza donde está situada, se rebautizó con el nombre del histórico núcleo de Kitai Gorod.

Kitai Gorod Stantsiya (Kitai Gorod Station): The station serves the intersection of lines 6 and 7 and dates back to the early 1970s, when decorative architecture re-emerged in the subway infrastructure. The eastern room, the platform we see that belongs to line 7, has yellowish marble pillars that look like a stretched accordion parallel to the length of the room, the walls have gray marble and the floor is made of shiny granite. In 1990, the station originally called Ploschad Nogina, the square where it is located, was renamed the historic core of Kitai Gorod.


 
Banner

Menú principal

Inici
Activitats
Tren Real
Europa
Trens Tripulats
Tramvies
Metro Monorail Trole Telefèric Bus
Viatges EU AS AF AM OC
Cremalleres i Funiculars
Filatèlia i Numismàtica
Obra Civil i Museus. Dipòsits
Modelisme II I O OO HO TT N Z
Documentació
Material Històric Vaixells Videos
Miscel.lània
Cotxes Furgons Grues Vagons
Enllaços Amics Associacions FC

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish