Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Metro Moscou [2018] Pushkinskaya Stantsiya

Pushkinskaya Stantsiya (Estació de Pushkin): de la línia 7 i de l’any 1975, encara que transborda amb les línies 2 i 9, amb noms d’estacions diferents, sent aquest triangle, situat a la intersecció del carrer Tverskaya amb l’Anell dels Bulevards i la Plaça Pushkin, un dels que mou mes passatgers de la xarxa. Probablement l’estació mes maca de la línia, en la qual els arquitectes van pretendre un ambient clàssic de segle XIX. La il·luminació de la sala central amb canelobres i la de les andanes amb files de plafons que semblen veles. Les columnes de marbre blanc amb relleus de fulls de palma i les parets de marbre llis amb panells de llautó basades amb les obres del gran poeta Pushkin. L’obre es remata amb un terra de granit gris.

Pushkinskaya Stantsiya (Estación de Pushkin): de la línea 7 y el año 1975, aunque transborda con las líneas 2 y 9, con nombres de estaciones diferentes, siendo este triángulo, situado en la intersección de la calle Tverskaya con el anillo de los Bulevares y la Plaza Pushkin, uno de los que mueve más pasajeros de la red. Probablemente la estación más bonita de la línea, en la que los arquitectos pretendieron un ambiente clásico de siglo XIX. La iluminación • iluminación de la sala central con candelabros y la de los andenes con filas de paneles que parecen velas. Las columnas de mármol blanco con relieves de hojas de palma y las paredes de mármol liso con paneles de latón basadas con las obras del gran poeta Pushkin. La abre se remata con un suelo de granito gris.

 Pushkinskaya Stantsiya (Pushkin Station): from line 7 and 1975, although it changes with lines 2 and 9, with different station names, this triangle being located at the intersection of Tverskaya street with the ring of the Boulevards and Pushkin Square, one of the busiest in the network. Probably the most beautiful station on the line, in which the architects intended a classic 19th century setting. Lighting • lighting in the central room with chandeliers and the lighting in the platforms with rows of panels that look like candles. The white marble columns with palm leaf reliefs and the smooth marble walls with brass panels based on the works of the great poet Pushkin. The open is topped with a gray granite floor.


 
Banner

Menú principal

Inici
Activitats
Tren Real
Europa
Trens Tripulats
Tramvies
Metro Monorail Trole Telefèric Bus
Viatges EU AS AF AM OC
Cremalleres i Funiculars
Filatèlia i Numismàtica
Obra Civil i Museus. Dipòsits
Modelisme II I O OO HO TT N Z
Documentació
Material Històric Vaixells Videos
Miscel.lània
Cotxes Furgons Grues Vagons
Enllaços Amics Associacions FC

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish