Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Incentivant el talent juvenil 24/04/12

Incentivant el talent juvenil

Els estudiants de 2n de batxillerat han de presentar un treball obligatori que els representa un 10% de la nota. Aquests estudis poques vegades tenen més transcendència que la de ser llegits pel professor i, com a molt, per algun membre de la família. Tot i així, en alguns d’ells l’esforç que fa l’alumne és notable i el resultat, interessant.

Des de fa 4 anys, el Centre de Recursos del Garraf organitza el Simposi de Treballs de Recerca del Garraf, juntament amb la UPC de Vilanova, el Museu del Ferrocarril i el Museu Víctor Balaguer. És tracta d’un certamen que escull els millors treballs de la comarca d’estudiants de 2n de Batxillerat i els posa en comú davant d’estudiants de 1r que els puguin agafar de referent.

En aquesta edició s’han presentat 62 treballs i el Comitè Científic n’ha seleccionat 32 finalistes que seran els protagonistes de la jornada del 26 d’abril. Durant el matí, a diferents punts de Vilanova, els seus autors els exposaran, principalment, davant d’alumnes de 1r de batxillerat. I a les 12.30, a la rotonda del Museu del Ferrocarril, s’anunciaran els 6 millors exercicis i es farà entrega dels premis.

Més informació al web del
simposi

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish