Cat Trens Europa

Noticies, Fotos, Viatges, Miscel.lania...

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

Excel·lent noticia de col·laboració entre FGC i la FPPFI

Excel·lent noticia – la col·laboració entre FGC i la FPPFI de Móra la Nova.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Sr. Enric Ticó i el president de la Fundació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari  i Industrial (FPPFI), Sr. Jordi Sasplugas, van signa el dia 11 de juliol d'enguany un conveni de col·laboració per desenvolupar el Centre d'interpretació del Ferrocarril de Móra la Nova. També per donar suport tècnic per part de FGC de forma material i humana pel futur Centre de formació d'oficis ferroviaris i pel Tren Turístic de les Terres de l'Ebre.

La visita serà d'una importància capital pel futur del tren Turístic de les terres de l'Ebre, el president de FGC, Sr Enric Ticó, acompanyat del tècnic de desenvolupament de FGC, Sr, Joan Carles Enguix van gaudir d'una extensa visita a totes les instal·lacions, mostren molt interés i amb un consta’n intercanvi d'informació, acompanyats en tot nomen per l'alcalde Sr. Ferran Bladé i la regidora de turisme de l'ajuntament de Móra la Nova, Sra. Montse Pedret, la cloenda d'aquesta importantíssima visita fou la signatura del conveni a les sales de l'ajuntament de la vila.

Queda mol camí per fer, pro amb esforç, dedicació i molta il·lusió, El Tren de les terres de l'Ebre arrancara de l'estació.

Josep Coll


 

 

 
Banner

Traducció del web

Catalan English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish